SAMSUN / ATAKUM - Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

BECERİ EĞİTİMİ BİLGİLERİ

İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ GÜNLERİ

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri, haftanın üç iş günü alanlarında hizmet gören sektörlerle yapılan sözleşme neticesinde Resmi Kurum ya da özel işletmelerde işletmelere beceri eğitimine, iki iş günü ise okulumuza yüz yüze eğitime devam etmektedirler. Bu uygulama okulda pazartesi, salı, perşembe ve cuma günleri yaklaşık eşit miktarda 12. Sınıf öğrencisi bulunması temin edilmek suretiyle sağlanmaktadır. Çarşamba günleri ise tüm 12.sınıf öğrencilerimiz işletmelerde beceri eğitiminde bulunurlar.

İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİNE GİDİLECEK İŞLETME VE KURUMLAR

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri ilçemiz Ana okullarında,

Adalet Alanı öğrencilerimiz ilimiz Adliye Sarayında,

Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz İlimiz Özel Hastanelerinde, Özel Yaşlı Bakım Merkezlerinde

Muhasebe ve Finansman öğrencilerimiz ilimiz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Bürolarında, Bankalarda, özel işletmelerin muhasebe servislerinde, Sosyal Güvenlik Kurumlarında,

Büro Yönetimi Alanı öğrencilerimiz Samsun Barosuna bağlı ilimiz Avukatlık Bürolarında, Sosyal Güvenlik Kurumlarında, Resmî Kurumlarda,

Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz Kadın kuaförlerinde,

Halkla İlişkiler Alanı öğrencilerimiz Özel işletmelerin Halkla ilişkiler departmanında ve Resmî kurumlarda işletmelerde beceri eğitimine gitmektedirler.

Yayın: 24.06.2020 - Güncelleme: 24.06.2020 01:04 - Görüntülenme: 407