SAMSUN / ATAKUM - Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzda öğretmenler günü kutlaması kapsamında, okul aile birliğimizin ikramlar eşliğinde Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlının ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Mehmet İrfan Yetik bey’in öğretmenlerimize gönderdiği çiçekler okul müdürümüz Nurcan Yücel tarafından takdim edildi.  Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ailesi olarak  Yüzyılımızın mimarı, “Türkiye Yüzyılı”nın güvencesi  Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutluyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında atakum sanat merkezinde düzenlenen 29 ekim kutlamalarının sahne düzenleme ve organizasyonunu okulumuz halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri bölümü üstlenmiştir. Teşekkür ederiz.

Ekm

Okusam projesi kapsamında bugün okulumuz kütüphanesinde Cumhuriyet temalı Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Tem

2022 2023 yılında Anadolu meslek programı öğrencilerinden 11 inci sınıfı doğrudan geçen ve 9, 10 ve 11 inci sınıf ortak derslerinin ağırlıklı yılsonu başarı puanlarının aritmetik ortalaması en az 70 olanlar Anadolu teknik programına geçiş için başvurabilir.

Haz

Okulumuz Değerler Kulübü Öğretmenleri Meryem ASLANTÜRK , Yücel TURAN ve EMİNE ÖZSOY ‘un rehberliğinde   “ ÖNCÜ ŞAHSİYETLER HAYAT BULSUN ! “ etkinliği kapsamında , Türk toplumunun milli ve manevi değerlerini içselleştirerek örnek olmuş şahsiyetleri aracılığıyla eğlenceli ve kalıcı bir şekilde öğretmeyi  sağlamak ve kültürel değerlerin farkındalığını oluşturmak amacıyla 11-E Çocuk gelişimi sınıfı ve kulüp öğrencileriyle  birlikte Türk tarihinin kadın kahramanlarının hayat hikayeleri anlatıldı ve dönemin kıyafetlerini bulup canlandırılması yapıldı.

May

2.Liseler Arası Rasim Özdenören Hitabet Yarışmasında öğrencimiz Beyza Cır 2.Olmuştur..Kendisini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

May

Geliri depremden etkilenen Gaziantep ili Nurdağı ilçesindeki kardeş okulumuza bağışlanmak üzere okulumuzda kermes düzenlenmiştir.

May

19 mayıs koordinasyon yarışması etkinlikleri okulumuzda coşkuyla yapılmıştır.