SAMSUN / ATAKUM - Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ekinlikleri kapsamında Samsun Cumhuriyet Meydanın da Bayrak yürüyüşüne katıldık.

May

"TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ" okul eşleşmesi kapsamında Atakum Nene Hatun Anaokulu ile Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Meryem ASLANTÜRK 'ün rehberliğinde 12-A ve 11-C öğrencileri " Kese Kağıdından Kukla Yapıyorum " sanat çalışmasını anasınıfı çocuklarına yaptırdılar..Lise öğrencileri yapılan kuklalar ile drama etkinliği gerçekleştirdiler.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Meryem ASLANTÜRK ve  Adalet Öğretmeni Yücel TURAN  ' ın rehberliğinde " MESLEK LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR " projesi  kapsamında 12-A çocuk gelişimi  ve 10 C adalet öğrencilerinin ve  gönüllülerinde katkılarıyla , İhtiyaç sahibi aileler için  "GIDA PAKET "leri hazırlandı . Öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerinin rehberliğinde ailelere ziyaret edilerek teslim edildi.Ayrıca ailelerin talebi doğrultusunda nakit paranın elden ya da ıban hesabına yatırılması sağlandı.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Meryem ASLANTÜRK 'ün rehberliğinde  " MESLEK LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR " projesi  kapsamında 2. etabında  Serebral parsi (beyin felci) engelli olan K.ÇAKIR ile 12-A çocuk gelişimi öğrencilerinin zoom üzerinde buluşma sağlandı. Buluşmada bayram kutlaması yapıldı .Akranların  kendi aralarında iletişim kurmaları sağlandı.Ayrıca birlikte WEB 2.O  araçları kullanılarak TAGUL çalışması yapıldı.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Meryem ASLANTÜRK 'ün rehberliğinde 12-A çocuk gelişimi öğrencilerinin katkıları ile " MESLEK LİSESİ  ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR " projesi  kapsamında 1.etap Serebral parsi (beyin felci) engelli olan K.ÇAKIR ve ailesi  ile Atakum Down cafe 'de buluşma sağlandı. Buluşmada doğum günü kutlaması yapıldı. Akranlar buluşması sağlanarak sosyalleşmeleri sağlandı. Ailenin yaşam öyküsü anlatılarak gençleri bu konuda farkındalık oluşturuldu. Ayrıca Çocuk gelişimi öğrencilerinin ders içinde yapımını öğrendikleri küçük motor gelişimini destekleyici etkinlikleri uygulamaları sağlandı.

May

Kurupelit mesleki ve teknik anadolu lisesi ve mesleki eğitim merkezi olarak Samsun Mesleki beceriler fuarına katıldık. Fuarda okulumuz alanlarının tanıtımını yaparken aynı zamanda Halkla İlişkiler alanı tarafından kahve ve kokteyl ikramı yapıldı

Meseki Eğitim Merkezi Bilgilendirme